Home > Referenties: verkocht > Nassaustraat 2 Vught
  • Verkocht

Vught, Nassaustraat 2

In de geliefde wijk Vught-Noord, in een rustige straat, ligt deze uitermate sfeervolle, volledige uitgebouwde en goed onderhouden 2/1-kap woning. Een fijne gezinswoning, ideaal gelegen: natuur en cultuur binnen handbereik. Al fietsend bent u in enkele minuten in het centrum van ’s-Hertogenbosch, in natuurgebied De Gement, op de Vughtse Heide of in de Bossche Broek. Bovendien liggen er scholen, restaurants en diverse sportfaciliteiten in de nabije omgeving.

Deze woning wordt gekenmerkt door een verrassend ruime en lichte, tuingerichte woonkamer voorzien van een sfeervolle openhaard (gas) en twee paar openslaande deuren. Ook de gezellige woonkeuken is tuingericht en ruim te noemen en is van alle gemakken voorzien. De woning heeft vier slaapkamers. Twee op de eerste verdieping en twee op de middels een grote dakkapel uitgebouwde, zolderverdieping. Een ruime badkamer en een inloopkast bevinden zich op de eerste verdieping. Aansluitingen voor wasmachine en droger, alsmede de verwarmingsketel bevinden zich op zolder.

De woning heeft een heerlijk zonnige tuin gelegen op het zuiden. De tuin is groen en biedt volop privacy. Een statige, volwassen Esdoorn biedt fijne schaduwplekken. De houten berging annex garage geeft ruimte voor het stallen van fietsen, de tuinset en er kan in geklust worden. De woning is verder voorzien van dubbelglas, dak- en plafondisolatie, een alarmsysteem en een eigen oprit geschikt voor twee auto’s.

Kortom: een ideaal huis voor een actief gezin met kinderen gelegen op een uitstekende locatie.

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Te koop staande huizen