Home >

Visie

Ons motto is; we willen de hoogste kwaliteit leveren en helpen onze cliënten, zoals wij ook zelf geholpen zouden willen worden. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij ervan overtuigd dat specialisatie een noodzaak is. Ieder segment van de woningmarkt heeft weer zijn specifieke aandacht. Immers een huis van € 200.000 wordt echt anders verkocht dan een huis van € 700.000 of meer. Wij hebben ons gespecialiseerd in het segment € 700.000 plus. En dat doen wij al meer dan 22 jaar met veel succes!

Vanuit onze centrale basis in Vught kennen wij de markt van binnenuit. Hier zijn wij opgegroeid; wij wonen en werken er. Door onze duidelijke keuze voor de betere huizen in onze regio en de wil om topkwaliteit te leveren, met de daarbij behorende service, bereiken wij aantoonbaar significant betere resultaten dan andere makelaars in ons werkgebied. 

Onze aanpak

Iedere woning, perceel of monument is een project op zich. Of het nu om een verkoop, aankoop of om een taxatie gaat. Persoonlijk contact, grondige marktanalyses, een gedegen voorbereiding en maatwerk staan bij ons bovenaan. Wij kiezen samen met u de juiste strategie. Wij hanteren duidelijke procedures, een concreet plan van aanpak en hebben regelmatig overleg. Ons team staat permanent voor u klaar om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. Zo willen we zelf geholpen worden en zo helpen wij ú ook.

Persoonlijk contact

Wij horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 073- 657 34 44 of mail ons op contact@denhollander.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wilt u alvast bekijken welke objecten wij de laatste maanden verkocht hebben? Kijk dan eens op onze pagina met transacties.