Home > Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen
Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen

Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen

Een monument aan-of verkopen dat doet u niet zomaar. Het is namelijk niet hetzelfde als een gewoon huis. Door onze specialisatie in de aan-en verkoop van de betere huizen hebben wij vaak objecten in ons bestand op idyllische plekjes in Brabant. Dit zijn vaak ook monumenten of zelfs NSW* landgoederen. Ons kantoor mag zich NMO- monumentenmakelaar noemen. Wij zijn hiervoor geselecteerd door de Nationale Monumenten Organisatie. Alle monumenten die wij in verkoop hebben staan vindt u ook in het bekende Nationale Monumenten Portaal

Netwerk van specialisten

In de afgelopen 22 jaar heeft Den Hollander Vastgoed Wonen grote kennis en ervaring opgebouwd in aan-en verkoop van monumenten. Wij onderhouden een uitgebreid netwerk van erkende specialisten op het hoogste niveau. Zij kunnen antwoord geven op alle belangrijke vragen omtrent monumenten en NSW-landgoederen. Alle hiertoe benodigde bouwkundige kennis hebben zij in huis en zij zijn volledig thuis in het woud van uiteenlopende subsidieregelingen. Dit komt vooral van pas bij het aan-of verkopen van rijksmonumenten. Want hoeveel kopers weten bijvoorbeeld dat de instandhoudingskosten van een rijksmonument voor een behoorlijk deel subsidiabel zijn? En welke kopers kennen de ruime fiscale voordelen van een NSW-landgoed? Zo is het bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk een NSW landgoed te kopen vanuit het oogpunt van estate planning. Via deze weg is het namelijk mogelijk om vermogen vrij naar de kinderen over te hevelen. Dit kan leiden tot aanzienlijke beperkingen van schenk- en erfbelastingen.

Bekijk ons aanbod monumenten

*NSW staat voor Natuurschoonwet. Dit is een Nederlandse wet die fiscale voordelen geeft aan eigenaars, vruchtgebruikers en erfpachters van landgoederen.