Vught, Eikendonck 36

VERKOCHT
  • Inhoud totaal: 627 m3
  • Woonoppervlakte: 189 m2
  • Bouwjaar: 1969

Luxe en zeer licht vijfkamer serviceappartement met eigen parkeerplaats in parkeerkelder, berging en wijnkast, uitstekende faciliteiten én op korte afstand van het centrum.

Als bewoner van een serviceappartement in Eikendonck ben je verzekerd van uitstekende ondersteuning door bijzonder vriendelijk personeel, met onder meer een bemande receptie, een huismeester en een verpleegkundige. Ook de culinaire verzorging is prima geregeld. Je kunt dagelijks warme maaltijden bestellen, bereid door een professionele equipe.

Dit appartement met comfortabele woonkamer, twee slaapkamers, een werkkamer, een eetkeuken en een fijn balkon ligt op de derde verdieping, met aan drie kanten (te weten, noord, west en zuid) lichtinval en een mooi uitzicht over de bomenrijke en groene omgeving, waaronder de prachtig aangelegde binnentuin van Eikendonck. Het fijne van de derde verdieping is dat je contact hebt met het groen en mooi zicht op de tuin. De woning is zeer ruim bemeten.

De grote hal biedt op uitnodigende wijze toegang tot de L-vormige woonkamer, vooral indrukwekkend door de zee van licht die van alle kanten binnen valt. De ruimte bestaat uit twee delen. Je komt binnen in de salon annex eetkamer met vier ramen waarvan één glazen pui met deur naar het balkon. Om de hoek is een tweede, half afgesloten ruimte, nu in gebruik als kantoor, met een groot raam. Indien gewenst kan deze ruimte ook als slaapkamer gebruikt worden. Er is airconditioning in de zitkamer, krachtig genoeg om de ruimte in zijn geheel te koelen.

Het appartement beschikt over een balkon dat zich als het ware om het appartement heen vouwt, zodat je altijd wel ergens in de zon óf in de schaduw kunt zitten. Alle ramen hebben elektrische screens en zonneschermen zijn aan de zuid- en westzijde aanwezig.

Keren we weer even terug naar de hal voor een bezoekje aan de zelfstandige keuken in U-opstelling waar naast alle benodigde inbouwapparatuur en een dubbeldik marmeren werkblad ook een handige uitschuiftafel voor een gezellig tweepersoons ontbijt aanwezig is.

Het slaapgedeelte omvat twee slaapkamers en een apart toilet. De hoofdslaapkamer beschikt over een zeer ruime inbouwkast en een fraaie eigen marmeren badkamer met brede wastafel, ligbad, bidet en toilet. Ook is er in deze slaapkamer een airconditioning en een deur naar het balkon. Aan de overkant van de hal is nog een ruime gastenslaapkamer met eigen badkamer voorzien van wastafel en douche.

Wat je overigens niet direct ziet, maar wat zeker een belangrijke pre is: het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, een berging en een aparte wijnkast in de kelder.

Als bewoner profiteer je hier van een heerlijke leefomgeving met bijzonder vriendelijke buren, een positieve sfeer en een actieve Vereniging van Eigenaren met bovendien een gezonde financiële positie. Door een recente renovatie zijn alle gedeelde faciliteiten in uitstekende conditie. Eikendonck beschikt over een gezellige lounge met zithoekjes en een leestafel, een biljartkamer en een tuinzaal voor recepties, lezingen, theater en muziek. Voor gasten die van ver komen, zijn er zelfs logeerkamers tegen betaling beschikbaar! Dit alles omringd door een lommerrijke parktuin met fraaie oude bomen, diverse zitjes, een plantenkas en een jeu-de-boules-baan.

Het mooie van Eikendonck is bovendien de uitstekende ligging. Niet weggestopt ergens in een bos, maar op slechts tien minuten wandelen van het winkelhart van Vught. Overigens kun je bij de bushalte voor de deur ook instappen voor een ritje van luttele minuten naar zowel de winkels van Vught als het bruisende centrum van Den Bosch. Lekker de natuur in? Je loopt in nog geen tien minuten via de Paardensteeg naar de oevers van de Dommel en het natuurgebied Het Bossche Broek.

Dit is door de positie van de derde woonverdieping én aan de kopse kant van het gebouw een van de mooiste en meest ‘doorluchtige’ appartementen van Eikendonck. Het is een genot om hier te wonen. De servicekosten bedragen € 999,- per maand. Een complete lijst inbegrepen diensten is op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie en een bezichtiging kun je contact opnemen. Graag tot binnenkort!

Uw contactpersoon
Sandra van Doggenaar
T: 073 6573444
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF