Loon op Zand, Molenwijck 1

v.a € 2900 p.m.
  • Woonoppervlakte: circa 75 m2

Maak kennis met Residentie Molenwijck, de woongemeenschap voor senioren!
Wilt u wonen en gelukkig zijn op uw manier? Het kan! In residentie Molenwijck in Loon op Zand beleven bewoners het al ruim 40 jaar. U kunt zelfstandig wonen in een twee of driekamerappartement. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan het leven in ons kleine dorp waarin zo'n 175 fijne, gelijkgestemde bewoners elkaar op zoeken en herkenning bij elkaar vinden. En waar activiteiten uw leven extra kleur geven. U kunt nieuwe energie op doen en nieuwe vriendschappen sluiten.

U woont landelijk, op loopafstand van het gezellige dorpshart van Loon op Zand. De snelwegen zijn dichtbij en de bus voor de Bourgondische steden 's-Hertogenbosch en Tilburg en stopt voor de deur. U kunt kiezen uit twee of driekamerappartementen, variërend in ligging en grootte (65m2 tot 130m2). Alle huurappartementen zijn luxe en comfortabel uitgevoerd.

Elk type appartement heeft een ruime woonkamer, slaapkamer(s) evenals een fraai ingerichte keuken en badkamer. Daarnaast heeft elk appartement een berging in het souterrain. Heeft u een auto, dan is het mogelijk een vaste parkeerplaats te krijgen.

Bij aangenaam weer kunt u heerlijk buiten op uw eigen balkon zitten. Bij de residentie ligt een parkachtige tuin met vijver die grenst aan het restaurant en het zonneterras. Een uitstekende plaats om te genieten van wat de diverse seizoen u bieden.

Ook geniet u van alle luxe en comfort zoals een uitstekende keuken, uw vaste hulp in de huishouding, aanwezigheid van technische dienst, receptie, huiswinkel, kapper, sauna, beautysalon én (eventueel) alle zorgfaciliteiten die u nodig zou kunnen hebben. Indicatie huurprijzen vanaf 2900,- per maand.

Let op: foto's zoals getoond op onze website betreft een door de bewoner/huurder zelf gemoderniseerde woning en dient als een voorbeeld.

Uw contactpersoon
Mr Gijs D. den Hollander
T: 073 657 34 44
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF