Home > Aankoop
Aankoop

Aankoop

Het aankooptraject start over het algemeen met een vrijblijvend, eerste gesprek. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor in Vught. Er wordt een uitgebreid kennismakingsgesprek gepland waarin wij uw wensen en eisen bespreken, gecombineerd met uw financiële haalbaarheid. In dit gesprek laten wij zien welke huizen in uw zoekgebied voor welke prijzen zijn verkocht met de eventuele benodigde verbouwingsbudgetten. Wij zullen in dit gesprek grondig het aankoopproces met u doornemen en uw vragen beantwoorden.

Zodra wij van u een definitieve zoekopdracht krijgen gaan wij actief de markt benaderen. Wij hebben goede contacten met collega makelaars en kennen de markt van binnenuit. Samen gaan we veelvuldig bezichtigen, kunnen wij voor u bouwkundig en juridisch onderzoek laten doen en geven een grondig cijfermatige onderbouwing van de juiste aankoopprijs. Wij zorgen er uiteraard voor dat alle gemaakte afspraken goed in een koopovereenkomst vastgelegd worden. En tot slot begeleiden wij ook de notariële afhandeling voor u. 

Immers zo helpen wij ú, zo willen we zelf ook geholpen worden!

Wilt u alvast bekijken welke objecten wij de laatste maanden verkocht hebben of waar wij als aankoopmakelaar opgetreden hebben? Kijk dan eens op onze pagina met transacties.