Home > Referenties: verkocht > Hemelrijkstraat 21a, bouwperceel Sint Michielsgestel
  • Verkocht
  • Verkocht
  • Verkocht

Sint Michielsgestel, Hemelrijkstraat 21a, bouwperceel

Een zeer mooi bouwperceel, gelegen op de toplocatie Hemelrijkstraat in Sint Michielsgestel, op korte afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch met de voordelen van buiten wonen. Het perceel is circa 850 m2 groot en bestaat uit het kadastrale nummer Sectie L nummer 412 zijnde 682 m2 groot en een gedeelte van perceel sectie L nummer 367 zijnde groot circa 168 m2. De mogelijkheid bestaat een woning met een inhoud van 1000 m³ te bouwen.

Op dit moment staat er nog een gebouw op het perceel wat gesloopt kan worden. Op de foto’s zonder gebouw, is het gebouw met behulp van photoshop in de foto’s verwijderd.

De Hemelrijkstraat wordt gekenmerkt door een mooie laan met volwassen bomen met zowel mooie villa’s als boeren bedrijven. De Hemelrijkstraat was vroeger de verbindingsweg tussen Sint Michielsgestel en ’s-Hertogenbosch. Nu is de Hemelrijkstraat voor doorgaand autoverkeer afgesloten en is er alleen fietsverkeer en incidenteel autoverkeer door bewoners in de Hemelrijkstraat. Hier vindt u rust, ruimte en mogelijkheden om een prachtige woning te realiseren.

Het perceel wordt geleverd in de huidige staat. Inmeting van het perceel door het Kadaster dient te geschieden op kosten van de koper.

Uw contactpersoon: Mr Gijs D. den Hollander
Register Makelaar – Taxateur Onroerende Zaken
Mobiel: 0654 654 166
Email: gijs@denhollander.com

Te koop staande huizen