Home > Aanbod: te koop > Perceel 1 en perceel 2 samen omgeving Ruwenbergstraat 10 Sint Michielsgestel
  • € 404.000 k.k. Te koop
  • € 404.000 k.k. Te koop
  • € 404.000 k.k. Te koop
  • € 404.000 k.k. Te koop
  • € 404.000 k.k. Te koop
  • € 404.000 k.k. Te koop

Sint Michielsgestel, Perceel 1 en perceel 2 samen omgeving Ruwenbergstraat 10

  • Type: Bouwperceel

Een kans om hier je droomvilla te bouwen op een rustig gelegen intieme toplocatie met veel groen en zon. Het perceel wat u koopt en waarop u mag bouwen is 789 m2 groot. Daarnaast wordt u ook eigenaar van de weg grenzend aan uw perceel. Overigens mag op perceel 1 en 2 ook een twee onder een kap woning gebouwd worden.

Het perceel
Allereerst iets over het perceel. Het perceel waarop u mag bouwen heeft de kadastraal nummers 1911 en 1912. U komt hier het gemakkelijkste als u vanuit de Ruwenbergstraat naar Gildestraat 17B gaat. Daar tegenover ligt het perceel.

Het hoofdgebouw moet gebouwd worden in het bouwvlak. In de kaart " perceelsvorming t.b.v. Kadaster Situatie bouwvlak " ziet u dat het bouwvlak waar het hoofdgebouw gezet mag worden circa 14 meter bij 10 meter groot is. Dit bouwvlak is met paaltjes 1,3,4 en 6 genummerd. Op het perceel staan deze paaltjes eveneens.

Het kadastrale uittreksel van G 1911 geeft aan het oppervlakte van het perceel 389 m2 is. De eigenaar van perceel 1355 heeft echter al langer dan 20 jaar 6m2 in gebruik waardoor dit gedeelte niet toegankelijk is. De werkelijke bruikbare grootte van perceel G 1911 is dus 383 m2.
Verder wordt u ook eigenaar van de weg, grenzend aan het perceel. Deze weg heeft de kadastrale nummers 2084 en 2086. Deze weg geeft toegang tot de huizen van de achterburen. U heeft een recht van overpad van kadastraal nummer 2087 en 2000 om op uw eigen perceel te komen, maar u kan alleen op uw eigen perceel 1911 en 1912 parkeren.

Het bestemmingsplan Sint Michielsgestel Oost geeft de volgende mogelijkheden aan:
- Het hoofdgebouw dient binnen het bouwvlak te worden gebouwd.
- De goothoogte binnen het bouwvlak mag maximaal 3 meter bedragen;
- De bouwhoogte binnen het bouwvlak mag maximaal 7 meter bedragen;
Kijk ook hiervoor in het bestemmingsplan Sint Michielsgestel Oost. Het vigerende bestemmingsplan is in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

Bovenstaande informatie is verkregen door het raadplegen het bestemmingsplan, door informatie inwinning bij de Gemeente Sint Michielsgestel en het laten inmeten van het bouwvlak. Ondanks dat deze informatie met de meeste zorgvuldigheid is verzameld kan de koper echter geen enkele rechten aan bovenstaande informatie ontlenen en zal de koper zelf onderzoek dienen te verrichten omtrent de bouwmogelijkheden. Bij interesse in het kopen van dit perceel verzoeken wij u dan ook contact op te nemen met de Gemeente Sint Michielsgestel voor het verkrijgen van alle informatie.

Sint Michielsgestel
En dan slot iets over Sint Michielsgestel. Sint-Michielsgestel is heel centraal gelegen. Binnen 15 minuten fietsen sta je in het centrum van Den Bosch. Eindhoven Airport ligt slechts op 30 minuten rijden. En Amsterdam is binnen een uur rijden met de auto bereikbaar. Sint-Michielsgestel is een bourgondisch dorp waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Er zijn in de directe omgeving veel basisscholen, middelbare scholen (o.a. Gymnasium Beekvliet) en vele sportfaciliteiten zoals hockey, tennis, voetbal en golf (o.a. Golfclub de Dommel).

Details

  • Type: Bouwperceel
  • Perceelsgrootte: 789 m2
  • Prijs: € 404.000 k.k.